Kurse Trajnimi

Me 25 Korrik 2014 ne kryem kursin e trajnimit me fermeret rome dhe egjiptiane ne Otllak, Berat. Gjithashtu ky kurs trajnimi u fokusua ne dy çeshtje kryesore: ne teknologjine e kultivimit te sherebeles dhe ne proceduren e aplikimit per te perfituar ngaskemat e subvencionimit te Shtetit mbi bimet medicinale. Shume fermere Egjyptiane dhe Rome moren pjese ne kete trajnim. Ne total moren pjese 40 persona prej te cileve 20 ishin gra dhe vajza.

2017-12-21T19:51:47+00:00 July 25th, 2014|