Kurse Trajnimi

 30 Korrik 2014 kemi realizuar edhe një kurs trajnimi mbiteknologjine e kultivimit të sherebeles dhe mbi skemat e subvencioneve shtetërore për bimët medicinale në KomunënShushicëVlorëKane marrë pjesë gjithsej 25 persona dhe 10 prej tyre ishin gra fermere rome.

2017-12-21T19:47:33+00:00 July 30th, 2014|