Emision Televiziv mbi MedAlb Institut

//Emision Televiziv mbi MedAlb Institut

Emision Televiziv mbi MedAlb Institut

Emisioni televiziv me z.Luan Ahmetaj, President i MedAlb Institut, ne rubriken Veri – Jug te televizionit Report TV.

Gjate ketij emisioni z.Luan Ahmetaj flet per Institutin e Bimeve Medicinale te Shqiperise ne pergjithesi, per projektet e realizuara deri tani, per bazen eksperimentale te institutit ndodhur prane zyrave tona si dhe per perdorimin e teknologjise me inovative, metodave me te reja, per eleminimin e pesticideve dhe luftimin e insekteve.

2017-12-17T09:30:43+00:00 April 13th, 2016|