Harta e shperndarjes se frigorifereve diellore

//Harta e shperndarjes se frigorifereve diellore
Harta e shperndarjes se frigorifereve diellore 2017-12-03T16:45:52+00:00

Harta e shperndarjes se frigorifereve diellore nga MedAlb Instiut ne kuader te projektit
“Frigoriferet Diellore si Pjese e Permiresimit te Sigurise Ushqimore dhe Kushteve te Jeteses ne Stane”